Handlevogn
Gratis frakt og 30 dagers returtid.

Absolutt. Vi bruker SSL-sikkerhet for å sikre at all din personlige og debet-/kredittkortinformasjon er kryptert. Vi har ikke tilgang til eller lagrer kredittkortinformasjonen din. Din betalingsinformasjon behandles i et sikkert miljø.

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når du har lagt inn bestillingen. Du kan klikke på koblingen "Se bestillingen din" i e-posten med ordrebekreftelsen for å sjekke statusen til bestillingen din. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med sporingsnummeret for å spore leveringen av bestillingen din (sjekk søppelpostmappen din hvis du ikke har mottatt e-posten). Du kan også besøke nettstedet vårt når som helst og klikke på Bestillingsstatus/Spor din bestilling-side for å se gjeldende status for bestillingen din. Hvis du etter 5 virkedager ikke har mottatt bestillingssporingsnummeret eller funnet noen oppdateringer på bestillingsstatussiden vår, vennligst kontakt oss umiddelbart påinfo@oslomote.com, så vil vi gjøre vårt ytterste for å undersøke.

Nei. Vi sender Norge for å sikre at hver kunde nyter handleopplevelsen hos oss.

Absolutt! Vi bruker SSL-sikkerhet for å sikre at all din personlige informasjon er kryptert. Vi lagrer ikke kredittkortinformasjonen din, og den vil bli brukt én gang når du kjøper produktet. Etter det vil kredittkortinformasjonen din bli slettet.

Bare finn produktet du ønsker, og klikk på knappen "Legg i handlekurven". Fyll ut forsendelses- og faktureringsinformasjonen din, så sender vi bestillingen din til deg så snart som mulig! Vi godtar Visa, Mastercard og du kan også betale med Apple Pay.

Absolutt. Hvis du ikke liker produktet eller du finner skade på produktet, vennligst kontakt oss umiddelbart! Vi gjør alt vi kan for å sikre din beste handleopplevelse. Bare kontakt oss så tar vi det! 

Absolutt. Hvis du ikke liker produktet, kan du returnere det for refusjon. Vennligst besøk vår returpolicyside for fullstendige detaljer.

Hvis du har spørsmål som ikke dekkes i våre vanlige spørsmål, vennligst kontakt oss på info@oslomote.com og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.